Steve Lacy

Steve Lacy

GIVE YOU THE WORLD TOUR

Max
Regular:

Prijs € 29,90*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Steve Lacy

GIVE YOU THE WORLD TOUR

Gitarist, singer-songwriter en producer Steve Lacy brak op 16-jarige leeftijd door als onderdeel van alternative R&B band The Internet. Na zijn doorbraak bouwde het multitalent in rap tempo een behoorlijk CV op. Zo ging hij op meerdere wereldtournees, liep hij voor Virgil Abloh's eerste Louis Vuitton show, werd Steve’s debuut album ‘Apolllo XXI’ genomineerd voor een Grammy én produceerde hij Kendrick Lamar's ‘Pride’ op slechts zijn iPhone.

Drie jaar na zijn succesvolle solodebuut, kwam zijn tweede full-lenght album ‘Gemini Rights’ uit. Onder andere mede-gemini Kanye West was zeer onder de indruk van het project, en noemde Steve ‘one of the most inspiring people on the planet’. Volgende maand gaat de Give You The World Tour van start, en op 14 december verwelkomen wij Steve in de Max!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt