• Concert

The Amity Affliction

support: Comeback Kid / Alpha Wolf / Mugshot

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 32,20
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

18:00 Doors 18:30 Mugshot 19:20 Alpha Wolf 20:10 Comeback Kid 21:25 The Amity Affliction

Maak je op voor een snoeiharde package die je zintuigen zal doen beven! The Amity Affliction brengt hun nieuwe plaat Not Without My Ghosts-tour naar Melkweg, vergezeld door het allesverwoestende, muzikale geweld van Comeback Kid, Alpha Wolf en Mugshot. 

The Amity Affliction staat bekend om hun unieke mix van melodische metalcore, zware gitaren en krachtige vocalen. Deze aankomende tour staat in het teken van de nieuwe plaat ‘Not Without My Ghosts’.Een plaat waarop de muziek van de band je tot in het diepst van je ziel raakt, met de emotionele songteksten van zanger Joel Birch — over zelfmoord, vuurwapengeweld, religie en mentale strubbelingen.

Maar dat is niet alles! Comeback Kid, een favoriet in de hardcore scene, staat bekend om hun explosieve en energieke performances vol anthems die je niet onbewogen laten. Daarbij zal ook de Australische metalcore act Alpha Wolf je overrompelen met hun brute breakdowns, terwijl Mugshot je zal verrassen met hun unieke mix van hardcore en metal. Verzamel je vrienden en zorg ervoor dat je erbij bent!