• Concert

The Comet Is Coming

support: QUANZA

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 21,85
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 deuren open 20:00 QUANZA 21:00 The Comet Is Coming

Het Londense jazzrockcollectief The Comet Is Coming bouwt voort op het (intergalactische) repertoire van Sun Ra, Frank Zappa, Jimi Hendrix en de BBC Radiophonic Workshops. Laat je meevoeren in hun onstuimige blend van jazz, psychedelische rock, afrobeat en electronic, voorbij de zaal en ver de kosmos in. Na succesvolle shows in het verleden op Le Guess Who? en Other Futures Festival, én een kersverse plaat in de schappen, is het op 4 april tijd voor hun eerste eigen clubshow in Melkweg. 

Support: QUANZA
Voorafgaand aan The Comet Is Coming zal producer en gitarist QUANZA de OZ voorzien van zijn eclectische sound met live instrumentatie en electronica, met een muzikale wijdte van elektronische jazz, post rock en avant garde hiphop.