• Concert

The Garden

support: Cowgirl Clue / 3L3D3P

MAX

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 3L3D3P 20:50 Cowgirl Clue 21:40 The Garden

Maak je op voor een avond met The Garden! Het Californische duo, bestaande uit de rebelse broers Wyatt en Fletcher Shears, staat bekend om hun unieke ‘Vada Vada’ sound. Een zelfbedacht genre dat staat voor totale vrijheid van expressie zonder beperkingen of richtlijnen, dat alle eerder gemaakte genres en idealen negeert. 

Wat staat je muzikaal te wachten? Verwacht een mix van lo-fi en razendsnelle punk doordrenkt met invloeden uit de jungle en drum 'n bass. Deze bijzondere combinatie zal de zaal in no-time transformeren tot een bruisende moshpit. Bereid je voor op een avond vol energie, grenzeloze creativiteit en een unieke muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten!