• Concert

The Gardener & The Tree

silver lining tour

support: Egopusher

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:00 Egopusher 21:00 The Gardener & The Tree

Met gloednieuwe nummers, een nieuwe bandformatie en veel goede vibes zal The Gardener & The Tree in 2024 terugkeren naar Melkweg! In de afgelopen jaren is de band geleidelijk één van Zwitserland's beste exportproducten geworden. De onmiskenbare indiefolk van het vijftal zorgde voor drie bijna uitverkochte Duitse tours en spots op festivals als Hurricane en Southside. Laatste wapenfeit 'Intervention' brengt opnieuw de veelzijdige kracht van de Zwitserse band naar voren: van uptempo, volle-borst-indiefolk tot timide, hartverscheurende ballads. 

The Gardener and the Tree keren deze avond terug met evergreens als "Postcards", "Wild Horses" of "Mama's Guitar", evenals gloednieuwe tracks, die trouw blijven aan hun folk-DNA, maar door nieuwe invloeden ons kennis laten maken met een nieuwe geluid! 

De support act Egopusher bestaat uit drummer en producer Alessandro Giannelli en violist Tobias Preisig. De muziek van het duo is een perfecte blend van nieuwe klassieke muziek en elektronische muziek. Door ook nog eens gebruik te maken van indrukwekkende visuals, zorgt het duo voor een onvergetelijke muzikale en visuele ervaring!