• Concert

The Stranglers

50th Anniversary Tour

MAX

  • Prijs:
  • € 36,80
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Opgericht in 1974, maakte The Stranglers furore in de punkscene van de jaren 70 en 80 vanwege hun 'no bullshit attitude'. Met de albums 'Rattus Norvegicus' en 'No More Heroes' vestigden The Stranglers in 1977 hun naam. Dankzij hun kenmerkende geluid, waarin ze slimme melodieën combineren met een duistere kracht en moeiteloze coolheid, worden The Stranglers nu beschouwd als een van de meest  invloedrijke bands uit het punktijdperk.

In 2024 is het tijd voor de band om een grote mijlpaal te vieren: hun vijftigjarige bestaan! Om dit te vieren, komen ze naar Amsterdam voor een concert in onze MAX!