• Concert

The Veils

Support: Someone

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 26,45
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:00 Someone 21:00 The Veils

The Veils maakte naam met platen vol donkere romantische liedjes die opvielen door hun knappe melodieën en emotionele doorleefdheid. Creatief meesterbrein achter de band is Finn Andrews, een over de wereld reizende goth uit een rock ’n roll familie; zijn vader is XTC’s Barry Andrews. Desalniettemin zou de Nieuw-Zeelander met de doorleefde raspstem en kenmerkende hoed, zomaar de zoon van Nick Cave kunnen zijn.

Na zeven jaar is de rockformatie terug met een nieuwe dubbel LP! '...And Out Of The Void Came Love' zal 3 maart verschijnen, en is het resultaat van deze tumultueuze periode van letsel, isolatie en nieuw leven. Wij kijken uit naar hun terugkeer deze zomer in de OZ op 14 juni!

Support: Someone
Someone is de naam van de Nederlands-Britse componist, producer en beeldend kunstenaar Tessa Rose Jackson. Haar album "Owls" (uit op 3 februari 2023) roept een droomachtige toestand op met haar zijdezachte, hypnotiserende stem die glijdt tussen zware beats en glinsterende synthesizers. Soms intiem en rustgevend, dan weer popachtig en extatisch - neemt Someone haar publiek graag mee op reis.