• Concert

Two Lanes

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

"Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Two Lanes

Het neoklassieke geluid van elektronisch duo TWO LANES, is een fusie van akoestische piano opnames, analoge synthesizers en minimale elektronische beats. De twee broers uit Berlijn hebben op hun laatste EP  'The Reflections' een verfijnde crossover van ambient en melodieuze techno te pakken, en vergaarde al gauw miljoenen plays op streaming en plays op de BBC1. De inspirerende liveshow van TWO LANES is een geluidstrip waar akoestische en elektronische elementen samensmelten en ze zichzelf permanent op de kaart zetten.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.