• Concert

Vundabar

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • €14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! Dit is het verplaatste programma van 12 oktober, dat vanwege conflicten in tourschema van de band op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

20:00 Doors 21:00 Vundabar

Vundabar is een uit afkomstige Boston trio dat rammelende, fuzzy en surfachtige indierock maakt, met een postpunk-spirit. Met een melodierijke mix van folk en luid-zacht-luide indie rock zoals Pixies, bracht de band eind 2013 hun debuutalbum ‘Antics’ uit. Net voor de release van hun nieuwe plaat ‘Devil for the Fire’ scoort de band een gigantische hit op TikTok met het nummer ‘Alien Blues’. Ruim 150 miljoen keer werd het nummer, dat zes jaar geleden uitkwam, gestreamd.

Het is zeker niet de eerste keer dat de band opvalt. Het album ‘Smell Smoke’ (2018) kwam al voorbij op Pitchfork. Smell Smoke is dynamic and riveting, a guitar-forward mosaic that pieces jagged edges of art rock, math rock, punk rock, and pop together. (7,5/10)

De nieuwe plaat ‘Devil for the Fire’ keert terug naar de opwindende energie van hun vroegere opnames, maar met een unieke intensiteit en nieuwe sonische stijlen.  Titelsong "Devil for the Fire" is verre weg met het zwaarste nummer dat ze ooit hebben opgenomen, met een mix van bloeddorstige postpunk en prog-rock en met de song “Listless Blue” gaat de band zelf de richting op van de yacht rock. Al met al de perfectie indie-avond voor liefhebbers van bands als together pangea, The Growlers en FIDLAR.