• Concert

Wheel

UP

    Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

    Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

    Liefhebbers van TesseracT en Soen opgelet, want Wheel kan zo maar jouw nieuwe favoriete band worden. Deze Finse progmetalband startte hun avontuur met het debuutalbum 'Moving Backwards' in 2019. Op deze plaat laten ze een mix van metal, rock en grunge horen, die ze zelf beschrijven als "het soort album dat ze zouden willen horen van Tool".

    Na een stortvloed aan positieve reacties stond een tour met het Zweedse Soen op het programma. Na hun tour met Vola trekt de band door Europa met nieuwe plaat 'Charismatic Leaders'. 

    Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.