• Concert

Where I’m At

Casmore, Jared Goedhart, Jacobus & Walskoe en Maey

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • € 8,05 Studentenkorting
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 zaal open 20:00 aanvang

Where I’m At? Het flamboyante afstudeerevent van vier studenten van het Conservatorium van Amsterdam, vanuit de afdeling elektronische muziek. Een avond met hiphop, pop en ambient dancemuziek, verweven met klassieke en elektronische invloeden. Een avond voorzien van een muzikaal spektakel en waar je door de veelzijdigheid van de muzikaliteit, in een andere dimensie zal raken.

Casmore
Casmore, geboren in de buurt van Amsterdam, is een 20-jarige artiest wiens passie voor muziek al op jonge leeftijd begon. Aanvankelijk opgeleid in klassieke muziek als cellist, vond Casmore zijn ware roeping in elektronische muziek. De muziek combineert de verfijning en elegantie van klassieke muziek met de energie en creativiteit van elektronische beats, resulterend in gelaagde, ambient en elektronisch klinkende producties.

Jared Goedhart
De ambient dance-set van Jared Goedhart begint met neoklassieke gitaar, waardoor een serene en introspectieve sfeer ontstaat. Jared: "Ik ga geleidelijk over naar ontspannende, etherische ambient dansmuziek, waarbij ik de energie en het tempo opvoer terwijl ik een ontspannende en meditatieve sfeer behoud terwijl ik het publiek omhul met een cocon van geluid. Mijn set biedt een unieke mix van neoklassieke en ambient muziek, laat me mijn veelzijdigheid als artiest zien en neem het publiek mee op een sonische reis."

Jacobus & Walskoe
AKA Rolmodel en Homo Universalis, twee bescheiden rappers die de game op een ander pad willen zetten. Verdwaald in het leven van een adolescent, waar drank, hasj en ambitie aan het geweten kleven, vertolken Jacobus en Walskoe hun gedachtes en gevoel in muziek. Ze komen niet van de streets, maar rappen wel op Hip Hop beats… Komt het zien, komt het zien!

Maey
Artiest en producer Maey creëert een onderscheidende en persoonlijke mix van dromerige en elektronische muziek, waarbij haar kenmerkende stem en pianospel op de voorgrond staan. Haar muziek is speels en emotioneel, met een elektronische en meeslepende sound die dromerige sferen balanceert met ritmische beats.