• Film

Zef – The Story Of Die Antwoord (2024)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

20:30 Doors 21:00 Zef – The Story Of Die Antwoord (2024)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze documentaire over de Zuid-Afrikaanse ravetrio Die Antwoord.

Ontdek het meeslepende verhaal van de mysterieuze rap-ravegroep, Die Antwoord, in een documentaire die de afgelopen 5 jaar is gemaakt door de Zuid-Afrikaanse producent/regisseur Jon Day. Deze unieke film, met artistieke regie van surrealistische fotograaf Roger Ballen, neemt je mee in het intrigerende universum van Die Antwoord. Met een verhaallijn verteld door de dochter van Ninja & ¥o-landi, 16 Jones, biedt deze documentaire een diepgaande kijk op de creatieve krachten achter de groep en de wereld waarin ze opereren.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.