Toegankelijkheid | OZ

De OZ is onze middelgrote zaal en bevindt zich op de begane grond, aan de rechterzijde. Er kunnen in totaal 650 bezoekers in de zaal. In deze zaal zijn doorgaans geen zitplaatsen aanwezig, tenzij expliciet aangegeven in de omschrijving van het programma wat je bezoekt.

Aan weerszijden van de zaal en op de balkons hebben we een aantal plekken waar je kunt leunen/zitten. Om op het balkon te komen kun je gebruik maken van een lift. Als je vanwege een beperking een zitplek nodig hebt, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van het programma dit toelaat. Als je hier gebruik van wilt maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl

Er is in deze zaal geen vaste rolstoelplek. Indien je als rolstoelbezoeker een programma in deze zaal bezoekt dan kijken we vantevoren graag samen naar de mogelijkheden. Indien je hier gebruik van wil maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl. Het is niet nodig om een apart rolstoelticket te kopen, je kunt gebruik maken van reguliere tickets.

In de zaal een bar aanwezig, deze bevindt zich op de begane grond. In de foyer van de OZ vind je lockers, een servicebalie en toiletten (die laatstgenoemde zijn alleen bereikbaar via een korte trap). Er is bij de OZ geen aangepast toilet, maar bezoekers kunnen gebruik maken van het aangepaste toilet bij de Max-zaal (ook op de begane grond). Één van onze medewerkers wijst je graag de weg.

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina over toegankelijkheid in de Melkweg.