SONIC BOOM EN RUPTURE CUREREN SOUNDSYSTEM WEEKEND

Op 15 én 16 maart zoomen we in op het zware geluid van de UK soundsystem cultuur samen met Sonic Boom en Curated by Rupture. Er zijn diverse grootheden uit de internationale dubstep en drum & bass scene uitgenodigd om te komen draaien op een extra zwaar geluidsysteem. Onder meer Equinox, Kromestar, Martyn, Pinch en Soft Break zullen er te horen zijn.

De Melkweg en soundsystem cultuur gaan al jaren hand in hand. "Die bass doe moet je niet horen maar moet je voelen", de insteek van het Soundsystem Weekend in een notendop. Het gaat hierbij natuurlijk  om de beleving van de muziek en het geluid. De gelaagdheid en de voelbare druk in het laag. Tijdens het Soundsystem Weekend ervaar je hoe genres als dubstep en drum & bass van oorsprong zijn bedoeld. 

De vrijdag staat in het teken van diepe dub en grime bij Sonic Boom, met grensverleggende acts als Pinch, Mumdance en re:ni. Zaterdag brengt Curated by samen met de Rupture crew uit Londen rollende jungle en futuristische drum & bass van o.a. Martyn met een oldskool set, Equinox en Soft Break. Het krachtige Krackfree Soundsystem is beide nachten aanwezig voor de support op de allerlaagste frequenties.

De losse kaartverkoop is nu gestart. Voor de echte die-hards is er een beperkt aantal combitickets beschikbaar voor het hele weekend. Wacht dus niet te lang!

Evenementen

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.