TINLICKER & METROPOLE ORKEST OPENEN ADE 2023 IN DE MELKWEG

De opener van ADE 2023 is bekend! Na verschillende internationale gasten is de eer dit jaar aan het Nederlandse elektronicaduo Tinlicker om samen met het Metropole Orkest de eerste klanken van ADE te spelen. Op woensdag 18 oktober verzorgen zij onder leiding van dirigent Simon Dobson het openingsconcert, dat traditiegetrouw plaatsvindt in onze Rabozaal.

Tinlicker, bestaande uit Micha Heyboer en Jordi van Achthoven, staat internationaal bekend om hun verfijnde mix van progressive house en melodieuze techno. Denk aan meeslepende beats, vurig opzwepende percussie en doordachte melodieën. Ze brachten twee succesvolle studioalbums uit, waarbij met name hun tweede album 'In Another Lifetime' uit 2022 flink hoge ogen gooide op het wereldtoneel van dance, met grote liveshows op Tomorrowland en in de VS. De meesterlijke composities van Tinlicker lenen zich uitstekend voor een verrassende orkestrale remake, waar elektronica en akoestische instrumentatie live samensmelten. 

Het publiek kan een gevarieerde setlist verwachten met de grootste hits en speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde nieuwe muziek.  In 2021 speelde Tinlicker nog hun allereerste, uitverkochte, liveshow in onze OZ tijdens ADE. Nu zijn ze terug voor een nieuw en groter avontuur. Het belooft het meest dansbare ADE openingsconcert tot nu toe te worden!

De kaartverkoop start vrijdag 2 juni om 11:00 via deze link

Evenementen

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.