VIER HALLOWEEN IN DE MELKWEG!

Het einde van oktober is in zicht wat maar één ding betekent: tijd voor Halloween! Trek je verkleedkleding maar uit de kast want de Melkweg heeft genoeg leuke feestjes op de planning staan. Van twerken in je sexy Nicky Minaj look bij de Halloween Special van Encore, tot springen op de drum 'n bass beats van High Tea in je Super Mario pak. En ja, een goede outfit is een must want er zijn misschien wel prijzen te winnen... Durf jij te komen feesten bij ons?

ZA 28 OKT - ENCORE HALLOWEEN SPECIAL

Zoals altijd op de zaterdagavond hebben wij onze standaard clubnacht, maar toch is deze editie van Encore net een beetje anders. Kleed je deze avond als je favoriete artiest en ga los op deze legendarische hiphop avond!

ZA 28 OKT - HIGH TEA AMSTERDAM: TRICK OR TEA

Je bent uitgenodigd om te komen dansen op de drum 'n bass beats van onder andere Document One, Ekko & Sidetrack, T & Sugah en Blooom in je allerbeste verkleedpak. Het bekende High Tea geeft namelijk drie kaarten weg voor hun volgende show in december - ook in Melkweg - aan de gasten met de beste outfits!

04 NOV - OLÁ BRAZIL! HALLOWEEN SPECIAL

Olá Brazil! viert de muziek uit Brazilië met een mix van live muziek en de beste Braziliaanse DJ's tijdens dit tropische evenement. Vier "Festa da Fantasia" zoals de Brazilianen het vieren en schud je heupen los op de Samba, Forró en Pogode!

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.