Organisatie

Organisatie
We zijn een non-profit organisatie: een stichting met culturele en maatschappelijke doelstellingen en hebben een ANBI status. Op deze pagina staat meer informatie over de ANBI, de doelstellingen, ons ondernemingsplan en onze jaarrekening.

Aan het hoofd van onze organisatie staat directeur-bestuurder Laura Vogelsang. Zij geeft leiding aan een team programmeurs, die verantwoordelijk zijn voor de totstandkoming van het programma, de directiestaf en het hoofd marketing & ticketing. Daarnaast is operationeel directeur Djuro Leideritz verantwoordelijk voor de afdelingen productie, techniek, financiële administratie, gebouwbeheer en horeca & publiekservice.

In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers bij ons. Samen zorgen we er voor dat de ruim half miljoen bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt, een onvergetelijke avond hebben. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, mocht je interesse hebben om bij ons te komen werken dan verwijzen we je graag naar de vacaturepagina!

Onze Raad van Toezicht bestaat uit: David Lauwen (voorzitter), Lara Ankersmit, Pay Kolmüs, Valentijn Brouwer, Marieke van Well en Pepijn Kuyper. Klik hier voor meer informatie over samenstelling van de Raad van Toezicht. 

Als organisatie onderschrijven we de volgende codes:

Code Diversiteit en Inclusie
Governance Code Cultuur
Fair Practice Code