GRANDMASHOUSE

ZAAL: TBA | TIJD: TBA

Het queer punk-trio uit Bristol, Grandmas House, staat bekend om hun snelle en rauwe gitaarriffs, bonkende baslijnen en agressieve drums. Door hun liefde voor postpunk te combineren met surfy melodieën, heeft Grandmas House een boeiend geluid gecreëerd dat je meteen bij de keel grijpt. Het drietal gooit al hun energie in de strijd om zo luid mogelijk te zijn en te schreeuwen over dingen waar ze om geven!

Met zang die vergeleken wordt met artiesten variërend van The Raincoats tot Motörhead, en muzikaal omschreven als een mix tussen Courtney Barnett en The Slits, valt het originele, frisse geluid van deze band niet te ontkennen. Sommige recensenten omschrijven hen zelfs als: "misschien wel de meest opwindende band die sinds IDLES uit de Bristol-scene is voortgekomen.”

Over Pretty Pissed

BOOS, BOZER...BOOST. Op zaterdag 25 mei serveert Melkweg je 'Pretty Pissed'. Een avond vol punk in de breedste zin van het genre, als het maar boos is! Laat je meeslepen door de energie van schurende gitaren, meedogenloze drums en oprechte songteksten, en zelfs elektronische beats schuwen we niet!