• Concert

Izo FitzRoy

OZ

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Dit is de verplaatste show van 15 november 2020, 11 april 2021 en 27 oktober 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum.

19:00 zaal open 20:00 Izo FitzRoy

De Britse soulzangeres Izo Fitzroy komt naar Amsterdam! Na het succes van haar debuutalbum tourde de zangeres meerdere malen door Europa. Voor haar tweede album ging Izo samenwerkingen aan met o.a. Kraak & Smaak en Smoove & Turrell. Haar nieuwe album "How the Mighty Fall" (release 2020) nam ze op met Mercury award winnaar Colin Elliot, Shawn Lee en disco don Dimitri From Paris. Die laatste produceerde ook haar single 'I Want Magic'. 

Het nummer was de afgelopen zomer niet van de radio te slaan en werd door dj-platform Mixmag benoemd tot ‘Tune of the Month’. Inmiddels heeft ook de rest van de dj-wereld het nummer omarmt en mede dankzij support van grote namen als Joey Negro en Tensnake zet het nummer momenteel dansvloeren wereldwijd in vuur en vlam.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.