Floormanager

Ben jij klaar om de vloer te bestormen en café MILK naar nieuwe hoogten te brengen? Dan hebben we de perfecte rol voor jou als floormanager!

Café MILK is onderdeel van de Melkweg. In de Melkweg vieren we pop- en undergroundcultuur. We geven graag alle ruimte voor jouw talent en identiteit. Achter de schermen, op het podium of tussen het publiek: je stapt hier veilig uit je comfortzone.

Over de rol
Als Floormanager werk je in ons creatieve café, MILK. Overdag een gezellige hangout met lunchkaart en een uitnodigend voorportaal voor de Melkweg Expo. In de avond zijn we open voor artiesten, collega's en gasten om te genieten van een wekelijks wisselende kaart en een drankje. 

Een groot deel van de functie is om MILK te versterken door bij te dragen aan de lange termijn visie van het café. Dit doe je onder andere door de de (Expo)programmering en evenementen te bevorderen, nieuwe initiatieven en evenementen op te zetten en samenwerkingsverbanden te initiëren met buurtgenoten, scholen en verschillende culturele instellingen in de directe omgeving. In dat kader werk je nauw samen met team Expo bij het ontwikkelen van initiatieven om MILK en Melkweg Expo op elkaar af te stemmen en aan te vullen. Samen met ons gepassioneerde team draag je als floormanager bij aan de groei en het succes van MILK. 

Op een dagelijkse basis train, motiveer en stuur je het MILK personeel aan, zodat jullie als een geoliede machine samenwerken en gasten met een lach op hun gezicht laten vertrekken. Je zorgt voor cohesie en samenwerking tussen bar, bediening en keuken en betrekt op de juiste momenten de andere Melkweg-afdelingen. Je bent verantwoordelijke voor de personeelsontwikkeling en -planning van MILK. Hierbij zorg je voor een transparante, prettige en inclusieve werksfeer. Samen met onze chef-kok vorm je een hecht team en straal je de MILK visie uit. Je draagt samen zorg voor de kwaliteit van MILK en het assortiment. Dit betekent dat de inkoop van producten, apparatuur (reparaties) en contacten met externe partijen onder jouw toezicht vallen.

Ook houdt je zicht op het dagelijks functioneren van het café, en draagt hiertoe verbeteringen aan. Het is jouw doel te zorgen dat jij en al je collega's van van elk cafébezoek een onvergetelijke ervaring maken voor de bezoekers. Hierin ben jij als floormanager verantwoordelijk voor de uitstraling van MILK en blijf je alert op de behoeften en wensen van onze gasten. Je creëert een warme en gezellige sfeer, waarbij gastvrijheid en plezier de hoofdingrediënten zijn. 

Ben jij de servicegerichte floormanager die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Wat neem je mee
Jij staat stevig in je schoenen en weet mensen te verbinden. Met jouw positieve houding en onder jouw inspirerende leiding zorg je voor een energiek en servicegericht team. Verder vragen wij:

  • Minimaal 2 jaar in een leidinggevende functie in de horeca;
  • Een creatieve geest en interesse in (foto-)exposities en muziek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent initiatiefrijk, ambitieus en kan zelfstandig werken;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam.


Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Als Floormanager krijg jij een salaris in salarisschaal 5 van de CAO VNPF (€2.281,51 - €3132,02 o.b.v. fulltime werken, afhankelijk van ervaring).

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Floormanager? Dan horen we graag voor 13 november van je.

Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Gusta of Gemma via het algemene telefoonnummer van de Melkweg: 020 - 531 8181.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je de motivatie om binnen no time te leren? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren. 

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren als floormanager.