• Concert

All These Voices

Voices of the Present

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 9,50 Regulier
  • € 6,60 CJP Korting
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

Dit is het verplaatste programma van 17 november 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Heb jij niet de financiele middelen om dit programma bij te wonen, maar wil je er toch graag bij zijn? Er zijn een aantal gastenlijstplekken beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar moniek@melkweg.nl

19:30 doors open 20:00 start show 21:00 break 22:00 end show

ALL THESE VOICES is een driedelige serie gepresenteerd en gecureerd door OTION. Wat kun je verwachten? Verbinding, connectie, verbazing, interactie. Van bevlogen liederen tot prikkelende spoken word, danssolo’s of monologen. Met verrassende line ups en invalshoeken brengt OTION verschillende mensen bij elkaar voor expressie en connectie. Om identificatie en empathie op te roepen, weer herinnerd te worden aan wat menszijn is. Dit is Voices of the Present.

Woorden inspireren onze acties, onze beweging en onze transformatie. Wat ligt er op het puntje van de tong, wat is klaar om de wereld in gebracht te worden? Van epische speeches tot tijdloze liederen: verschillende stemmen zullen gepresenteerd worden als middel voor sociale impact. Open voor iedereen, om gezamenlijk anders te zijn. 

All These Voices is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Het programma is voornamelijk Engelstalig.