• Concert

Ana Moura

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Zaal open 21:00 Ana Moura

Wat Rosalía voor flamenco deed, betekent Ana Moura voor fado!

Met fans als Prince en Mick Jagger is ze een van de meest gevierde moderne fadozangeressen van de wereld, en tevens de jongste die ooit genomineerd werd voor een Edison. In haar jeugdjaren experimenteerde Moura nog met andere genres zoals pop en rock, maar inmiddels heeft ze al zes succesvolle fadoalbums op haar naam staan.

Haar sound is intrigerend, gelaagd en thuis in de global-pop-sfeer, en tegelijk onderscheidend. Met haar krachtige stem en magnetische aantrekkingskracht op het podium laat ze niemand onberoerd. Een tiental jaar geleden kwam Ana nog langs in Amsterdam tijdens het Amsterdam Roots Festival, en op 20 januari beklimt ze het podium van onze OZ!