Cavetown

Cavetown

Max

Prijs € 21,85*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Cavetown

Indiepopsensatie, Robin Skinner maakt moederziel alleen in zijn slaapkamer muziek onder de naam Cavetown. Met zijn liedjes over liefde, verlies en verlangen naar een zinvol leven, heeft hij wereldwijd een persoonlijke band met zijn fans opgebouwd. Met zijn slaapkamerpop laat hij je je minder alleen voelen en troost vinden in tijden van chaos en verwarring.

Met zijn nieuwe EP ‘Man's Best Friend’ brengt Cavetown een van zijn meest kwetsbare projecten tot nu toe. De opvolger van ‘Sleepyhead’ uit 2020 kreeg vorm na een periode van enorme verandering voor Cavetown. Met het album dat net uitkwam toen de wereld op slot ging, gleed Skinner in wat hij nu 'een zeer giftige plek, mentaal gesproken' noemt. Hij stapte uiteindelijk terug van het werken aan muziek om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid. Toen hij weer begon te schrijven, ontstond al snel de rauwe, zelfreflecterende plaat‘Man's Best Friend’.

Deze indiepop avond wordt compleet gemaakt met de badass female frontvrouw Tessa Violet.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt