• Film

City of God (2002)

Heat presents Joenoes Polnaija

Talk: Joenoes Polnaija / Elizar Veerman / Morris Maturbongs

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

18:30 Doors 19:00 Introductie Joenoes Polnaija 19:15 City of God (2002)

Samen met Heat, een agency dat filmmakers vertegenwoordigt, presenteren we een tweemaandelijkse filmavond, samengesteld door gepassioneerde makers van hun roster voor een avond verbinding en inspiratie. Elke editie staat in het teken van een unieke host en inspirerende gasten; ze selecteren een hoofdfilm die laat zien waar zij voor staan en die hen motiveert binnen hun creatieve vakgebied. En ze nemen je mee op een twee uur durende reis in hun visie.

Deze derde editie wordt gehost door Joenoes Polnaija, met als hoofdfilm 'City of God' uit 2002 die opnieuw wordt uitgebracht dit jaar. Dit Braziliaanse misdaaddrama vertelt het verhaal van twee jongens die opgroeien in een van de meest beruchte buurten ter wereld: de 'Cidade de Deus' in Rio de Janeiro. In hun pogingen de armoede te ontvluchten nemen ze beiden een ander pad: de één wordt fotograaf, de ander drugsdealer. "If you run, the beast catches you; if you stay, the beast eats you."

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.