• Film

Curated by Talks

Docu, Talks, Drinks

Docu: For The Love Of Low Frequencies (2024) / Talk: Nymfo / Felov / Mindset / TER3NCE / Lian Feldd / Lenzman / A-Flex / VOXI / TIN

Cinema

  • Prijs:
  • € 7,50
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

19:00 Doors 19:30 Curated by Talks

Deze avond duiken we dieper in de Nederlandse drum-'n-bass-scene met een nieuw netwerk-event, gepresenteerd door het label LFLF. 'Curated by: Talks' is weer terug na een lange pauze, de vorige editie was in 2020 tijdens de lockdown. 

De avond start met een premiere van de korte documentaire 'For The Love Of Low Frequencies’ van VOXI over LFLF. Vervolgens zullen head honcho Nymfo en producers van het label Felov, Mindset, TER3NCE en Lian Feldd spreken over hun ervaringen. Daarna gaan we het met Nymfo (LFLF), Lenzman (TNQ) en A-Flex (Curated by/Liquicity) hebben over het belang van branding en visuele indentiteit, het runnen van een platenlabel en het organiseren van events om de fanbase te doen groeien. Ook vertelt ontwerpbureau TIN over hun werk voor LFLF. Tot slot duiken producers TER3NCE en Lian Feldd (LFLF) dieper in een van hun LFLF-releases met een track-breakdown in Ableton. 

Het programma is Engelstalig, gemodereerd door Chaz T.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.