• Concert

Demob Happy

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is verplaatst naar 20 september 2023, vanwege conflicten in het tourschema van de band. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De Engelse rockgroep Demob Happy kwam in 2018 met hun tweede plaat ‘Holy Doom’ met garage rock à la Royal Blood. Nu een aantal jaren verder maakt de band zich op voor de release van opvolger ‘Divine Machines’. Wat we kunnen verwachten een snufje Queens of the Stone Age branie; een vleugje glamour; een Lennon-achtig talent voor melodie

Inmiddels is de band al meer dan tien jaar actief en hebben ze meerdere carrière mijlpalen mogen behalen. Over hun debuut  Dream Soda zei NME: “the band balance heaviness with hooks, antagonism with hedonism”, en noemde DIY 2018’s Holy Doom “an absolute stormer”. Daarnaast ging de band nog op tour met Jack White, Royal Blood, Band of Skulls en The Amazons. Een aanrader dus voor de gitaarliefhebber!