• Concert

Dinos

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is helaas afgelast vanwege onvoorziene omstandigheden. Het bedrag van aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Dinos, formerly known as Dinos Punchlinovic, is een Franse rapper die een naam voor zichzelf heeft gecreëerd d.m.v. zijn deelname aan een Franse rap battle show genaamd Rap Contenders. Video’s van zijn battles zijn een van de meest bekeken battles op het platform en hebben inmiddels een legendarische status.

Na zijn succes op de show tekende hij bij Def Jam France en bracht hij het project ‘L'Alchimiste’ uit, geïnspireerd door het boek The Alchemist van Paulo Coelho. Vervolgens verlaat hij Def Jam en tekent hij bij Capitol Music, waarna het project ‘Appearances’ uitkomt, met o.a. de hit ‘Namek’. Wegens legal reasons duurt het vervolgens drie jaar voordat zijn debuutalbum genaamd ‘Imany’ uitkomt en na de stilte gaat Dinos tien keer harder. Hetzelfde jaar is hij te gast bij COLORS en volgt hij het succes snel op met zijn tweede studioalbum genaamd ‘Taciturne’, die een gouden status behaald. ‘Stamina’ en de dubbele plaat ‘Stamina, Momento’ volgen in 2020 en 2021 en worden beiden certifieerde gouden platen.

Zijn recentste release is de EP ‘Aquanaute’, met de hits 'Hamsterdam' en 'Deido', die in de top 20 terechtkwamen op Spotify . Op 17 juni staat hij bij ons in de OZ – check it out!