• Expositie

Parent/Child DJ Workshop and Drawing Workshop

Expo

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  DJ Workshop 13:00 - 15:00 Drawing Workshop 13:00 - 17:00 Walk-in. No reservation needed.

  In het kader van de huidige Melkweg Expo duotentoonstelling Gathering Moss van Magnus Monfeldt en Jonas Ohlsson, die zich richt op het vaderschap in relatie tot kunstcreatie, is er een speciale middag in Melkweg georganiseerd voor de allerkleinste talenten op zondag 17 december.

  Tijdens een speciale ouder- en kind tekenworkshop in Melkweg Expo, geleid door kunstenaar Jonas Ohlsson, worden alle vormen van creativiteit gestimuleerd. Om deze creativiteit aan te wakkeren zal er een speciale DJ act plaatsvinden door Jonas Ohlsson (aka DJ Lonely) tijdens het tekenen. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

  Daarnaast en tegelijkertijd kan je in ons MILK Café samen met je kind alle kneepjes van het DJ-vak leren door professionals van de DJ Producer School tijdens een heuse DJ-workshop. Wil jij leren mixen en beatmatchen op een echte DJ-set? Jong of oud? Blijf spelen!

  Deze ontspannen en creatieve middag is de ultieme manier om samen met je kind te werken aan zowel jullie teken- als DJ skills! De DJ-workshop vindt plaats van 13:00 tot 15:00 uur in MILK Café en de tekenworkshop van 13:00 tot 17:00 uur in Melkweg Expo. Deelname aan beide workshops is geheel kosteloos. Er is vrije inloop; reserveren is niet nodig. We hopen jullie daar te zien!

  'Niet alleen kunstenaars hebben fantasie en verbeeldingskracht. Dat hebben we allemaal. Net als dromen, dat doen we ’s nachts ook allemaal. Fantasie is als een spier die je kunt trainen. Als je die spier niet traint, wordt hij slap en nutteloos. Tijdens deze tekenworkshop werken aan onze verbeelding spier, zodat we allemaal als de Arnold Schwarzeneggers van de Fantasie worden.'

  Jonas Ohlsson

  DJ Producer School - DJ Workshop

  djproducer.school is in 2015 opgericht vanuit het idee om kinderen kennis te laten maken met het populaire beroep van dj’s. Al snel groeide dit idee uit tot meer en werden de workshops ook aangeboden aan jongeren en volwassenen. Inmiddels is djproducer.school niet meer weg te denken in het muziekonderwijs en zijn velen festivals en vakantieparken besmet geraakt door het enthousiasme waarmee onze dj’s elke keer weer worden ontvangen door de deelnemers.

  Jonas Ohlsson

  Jonas Ohlsson (1967, Örebro, Zweden) is kunstenaar en maker van tekeningen, installaties en objecten. Hij is een componist van muziek, schrijft en treedt op als Blodfet & DJLonely. Zijn kunst is net zo veelzijdig als zijn artistieke praktijk. Naast muziek, provocatie en humor zijn andere belangrijke thema's in zijn werk seks, drugs, politiek en straatcultuur. Ohlssons achtergrond in elektronische muziek dringt door in zijn artistieke proces, waarin een groot deel is gereserveerd voor intuïtie en vrije associatie. Jonas geeft tevens les aan de KABK en Design Academy in Eindhoven. Ook gaf hij les en workshops in Boston, Rio de Janeiro, Sydney, Los Angeles, Aruba, Xiamen en Genève.