• Concert

EKKSTACY

support: Re6ce

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Re6ce 21:00 Ekkstacy

Melancholisch, donker en rauw is de essentie van EKKSTACY, de getalenteerde indie muzikant uit Vancouver, wie doorbrak met de hit "i walk this earth all by myself." 

Ondanks dat EKKSTACY, pas 21 jaar is, put hij grote inspiratie uit muzikale (punk)grootheden zoals The Drums, Misfits en Christian Death. Zijn unieke mix van postpunk en gothrock komt samen met jaren 80 indierock en sluit perfect aan bij de huidige SoundCloud-tijdgeest, waarbij de pakkende hooks en melodieën je niet meer loslaten.

Zijn aanstaande titelloze album, gepland voor januari 2024, belooft samenwerkingen met rappers Trippie Redd en The Kid LAROI. Hoewel de vibe van de single "I Walk This Earth All by Myself" als leidraad dient voor dit album, gaan fans ook kennis maken met een nieuw geluid. Naast dat hij meer betrokken is bij het produceren van de plaat, zullen er ook heldere indierock- en surfpunk-invloeden te horen in zijn muziek.