• Concert

Elderbrook

support: Ross Quinn

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

De uitverkochte show van Elderbrook is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 15 maart naar 12 november '21 en wordt nu verplaatst naar 22 april '22. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

20.00 Zaal Open 20.30 Ross Quinn 21.30 Elderbrook

SUPPORT: ROSS QUINN

Let op: tickets en lidmaatschappen voor de verplaatste data van 15 maart en 12 november uit 2021 zijn alleen geldig op vrijdag 22 april. De show op 23 april is een extra show, tickets voor de verplaatste data zijn hier niet geldig.

-
Op het langverwachte albumdebuut 'Why Do We Shake In The Cold?' hoor je een zachte, kwetsbare kant van de elektronische songwriter/producer. Alexander Kotz begon ooit in een indieband en experimenteerde met hip-hop voordat hij onder de naam Elderbrook de slag ging. Zijn diepe beats zijn verrassend catchy en zijn indie achtergrond schittert door veel van zijn tracks nog steeds door op de nieuwe plaat. Elderbrook zweeft rustig tussen genres door en is niet van plan snel te landen.