• Concert

Enter the Sequence

Loes, Liam Pek, Yaro Mila, De Kade, Meryn en DJ Flamingo

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 8,65
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 zaal open 20:00 aanvang

LOES, YARO MILA, DE KADE, MERYN EN DJ FLAMINGO

Een avond waarin de liefde voor elektronische en moderne popmuziek tot leven komt. 1 juni studeren Loekas de Brouwer, Nick van Leeven en Merijn Mooijman af aan het Conservatorium van Amsterdam. Van Hip Hop tot Hyperpop, voor iedereen iets om in weg te dromen. Een onvergetelijke avond waar deze mannen de afgelopen vier jaar naartoe hebben gewerkt! Want to Enter the Sequence?

De Kade
Zet een stap in zijn Nederlandstalige sample-pop avontuur. Catchy, slick geproduceerde songs in een underground jasje. Na een jarenlange zoektocht heeft hij (Nick van Leeven) eindelijk het project van zijn dromen van de grond gekregen. Alles begint opgesloten op de zolderkamer met alleen Nick en een laptop. De vertaling van de producties naar killer live-show is de leukste uitdaging die er is. Gore beats en een bak energie samen met de kwetsbare vocals geven de Nederlandse popmuziek een nieuwe, frisse impuls.

Loes
Heb je altijd al de behoefte gehad om tegelijkertijd te dansen en huilen? Voel je vrij om al je emoties los te laten bij de elektronische muziek van Loes, een elektronisch live duo opgericht door Loekas de Brouwer en versterkt door de vocalen van Nick van Leeven. De twee heren verbinden hun voorliefde voor moderne elektronische pop met het randje van epische rock en een vleugje melancholie. Dikke beats, zware bassen en vervormde stemmen vliegen om je oren.

Meryn
De muziek van Meryn is het best te omschrijven als soulpop met invloeden van R&B en Hiphop. Romantische lichtheid met zielzoekende teksten. Geïnspireerd door Mac Miller, Macy Gray, David Bowie en illustere oude soulstars, vindt Meryn zijn weg naar een nieuw geluid dat weer zijn eigen kenmerkende signatuur heef.

Yaro Mila
Yaro Mila maakt hyperactieve, luide, rebelse pop omringd door kleurrijke synths. Haar Gen-Z-anthemliedjes staan ​​op het punt deze gedigitaliseerde wereld waarin we leven stormenderhand te veroveren. Yaro Mila combineert punkgitaarriffs met Berliner-beats en sprankelende synthsscapes waarbij ze een ​​hypertech, pixelachtige regenboog-poppin'-wereld omheen ontwerpt. Onbeschaamd, extravagant en proef je in haar muzikale snoepwinkel de zoete aardbeismaak van Britney Spears, de zuurheid van het vroege werk van Lady Gaga en de vuile, verwarrende nasmaak van Ashnikko en Dorian Elactra. Geïnspireerd door de kinderen van popmuziek maakt zij haar eigen sonische frankenstein-baby, die ze eert maar tegelijk afwijst. Dit is de toekomstige muziek voor alle rebelse kinderen. Let’s make this pump and kick sum motherflippin’ ass. Yeehaw! 

DJ Flamingo
Huge basses, big sound, massive party. It’s DJ Flamingo.

Enter the Sequence is onderdeel van het eindexamenfestival Maydays vanuit de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. De kaartverkoop is al begonnen, dus verzeker jezelf vooral van een plekje!