• Concert

Fever Ray

No Place I’d Rather Be World Tour

Support: Mila V

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 36,80
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Mila V 20:30 Fever Ray

Freaky pop-visionair Fever Ray komt in 2023 met nieuwe muziek naar Melkweg. Het vers aangekondigde album Radical Romantics verschijnt ruim vijf jaar na de release van voorganger Plunge. De eerste singles What They Call Us en Carbon Dioxide klinken als elektronische avant-pop doordrenkt met intimiteit en kwetsbaarheid. En spreken nog altijd tot het hart als het hoofd, zowel op de dansvloer als in de slaapkamer. Voor de nieuwe plaat werkte Fever Ray voor het eerst sinds lange tijd weer samen met diens broer Olof Dreijer (waarmee die bekend werd als electronica-duo The Knife), ook Trent Reznor, Peder Mannerfelt en Vessel zijn te te vinden in de credits. In de wereld van Radical Romantics, presenteert Fever Ray diens strijd met de liefde, of om precies te zijn, de mythe van de liefde.

Support: Mila V
Als multidisciplinaire artiest heeft Mila van der Linden de afgelopen jaren een eigen wereld gecreëerd in en rondom het nachtleven van Amsterdam. Onlangs heeft ze diverse EP's uitgebracht vol rauwe, gruizige en keiharde elektronica.