• Concert

Hef

Support: Crooks

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 8 januari. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

19:00 Zaal open 20:00 Crooks 20:30 Hef

Dit is het verplaatste concert van 8 januari. 

Deze man behoeft eigenlijk geen introductie meer. Noah's Ark-veteraan Hef werd in 2008 met zijn videoclip 'puur' in één klap hét gezicht van de Rotterdamse rapscene. Met zijn unieke rapstijl (scherp taalgebruik gecombineerd met dikke beats) vergaart hij alle respect van de scene én de critici. Van 'Hefvermogen' tot 'Kutleven', '13' en 'Koud' - de rapper is al jaren een begrip in de scene die zichzelf continue opnieuw weet uit te vinden. Traditiegetrouw dropte Hef vorig jaar in de winter zijn achtste studioalbum 'Rook' met gastbijdrages van o.a. Idaly, Crooks, Kevin en Sevn Alias. Verwacht pure, onvervalste hiphop met een rauw randje - lets go! 

Support
Crooks werd op zestienjarige leeftijd ontdekt na zijn sessie bij 101Barz die bijna twee miljoen keer bekeken werd. Nu komt hij onze Max alvast opwarmen met zijn keiharde bars!