• Concert

HRVY

THE I WISH I COULD HATE YOU TOUR

support: Ditch the Volume

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit programma kan omwille van productionele redenen helaas geen doorgang vinden en wordt afgelast. Het bedrag van tickets en lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort, kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Only good vibes tonight! In 2013 brak de piepjonge popster HRVY door met zijn hit 'Thank You'. Enkele jaren later schitterde hij naast onder andere New Hope Club als support voor The Vamps en in 2019 begroette hij voor het eerst zijn Nederlandse fans hier bij Melkweg. Ook toen werd al duidelijk waar zijn kracht ligt: het persoonlijke contact met zijn fans, zijn catchy sound en uitbundige live-optredens. Wij kunnen niet wachten hem opnieuw te verwelkomen tijdens zijn 'I WISH I COULD HATE YOU' tour! 

Support: Ditch The Volume Net als een Supernova is Ditch The Volume de opkomende ster in het universum van muziek. Zijn nieuwe EP 'let my loneliness feed your heart' beschrijft het verhaal van het vinden van zijn innerlijke rust. Op tijd komen is de boodschap!