• Concert

IMPACT+

graduation music festival

Cinema UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10

18:30 zaal open 19:00 aanvang Voor het volledige programma & tijdschema, zie: https://bit.ly/IMPACT-24

IMPACT+ is een 4-daags muziekevenement waarbij studenten van de Amsterdamse opleidingen PACT+ Muziek en PACT+ Music Production hun eindexamenacts presenteren. De nieuwe generatie muziektalenten laat je zien welke ‘impact’ zij met hun muziek gaan maken op de muziekscene van de toekomst!

Verdeeld over 4 dagen bieden de zalen Cinema en UP van de Melkweg een podium aan deze afstuderende muziektalenten van PACT+ Amsterdam. In totaal presenteren 25 acts hun eigen muzikale product. Van singer-songwriter tot metalband, van EDM tot hiphop; elke denkbare stijl komt voorbij. Binnen afzienbare tijd zullen deze talenten na hun afstuderen de hitlijsten, poppodia en festivals gaan bestormen met deze acts. 

Over PACT+ 
De opleidingen PACT+ Muziek en PACT+ Music Production zijn onderdeel van een uniek collectief van artistieke opleidingen in Nederland: PACT+ Amsterdam. Naast de opleidingen Muziek en Music Production maken ook Dans en Theater onderdeel uit van PACT+.

PACT+ is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van het ROC van Amsterdam. De opleidingen worden aangeboden op het hoogste mbo niveau (4). Professionele docenten uit het werkveld verzorgen de lessen, gastcolleges en masterclasses. Er is veel aandacht voor algemene ontwikkeling, talentontwikkeling en ondernemerschap. 

Line-up

UP:
Untailored Suits
Lux Vintage
The Kids These Days
Silky Smooth

CINEMA:
Manar
Aymeric Crusson
Bright Hinze


Ontdek het programmaboekje hier.