• Concert

IMPACT+

graduation music festival

Cinema Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 7,50

18:30 zaal open 19:00 aanvang

IMPACT is een 5 daags muziekevenement waarin studenten van de Amsterdamse opleidingen PACT+ Muziek en PACT+ Music Production hun eindexamen-acts presenteren. De nieuwe generatie muziektalenten laat je zien welke ‘impact’ zij met hun muziek gaan maken op de muziekscene van de toekomst!

Verdeeld over 5 dagen bieden de zalen Upstairs en de Cinema van de Melkweg een podium aan deze afstuderende muziektalenten van PACT+ Amsterdam. In totaal presenteren 35 acts hun eigen muzikale product. Van singer-songwriter tot metalband, van EDM tot hiphop; elke denkbare stijl komt voorbij. Binnen afzienbare tijd zullen deze talenten na hun afstuderen de hitlijsten, poppodia en festivals gaan bestormen met deze acts. 

Over PACT+ 
De opleidingen PACT+ Muziek en PACT+ Music Production zijn onderdeel van een uniek collectief van artistieke opleidingen in Nederland: PACT+ Amsterdam. Naast de opleidingen Muziek en Music Production maken ook Dans en Theater onderdeel uit van PACT+.

PACT+ is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van het ROC van Amsterdam. De opleidingen worden aangeboden op het hoogste mbo niveau (4). Professionele docenten uit het werkveld verzorgen de lessen, gastcolleges en masterclasses. Er is veel aandacht voor algemene ontwikkeling, talentontwikkeling en ondernemerschap. 

Op de line-up van dinsdag 21 maart:

Linus Lee & Company - Sanne - Sam - Outlaw Queen - Bink - DJ Milienaire - Boullee

Bekijk het online programmaboekje hier, en kom alles te weten over de acts!
 

In de agenda