• Concert

Jelani Blackman

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  20:00 Zaal Open 21:00 Jelani Blackman

  De West- Londense rapper Jelani Blackman maakt donkere, dansbare tracks. Met zijn lage, kalmerende vocals kenmerkt hij zich als een van de meest herkenbare rappers uit de scene die inspiratie put uit soul, R&B en grime. Voor zijn zeer uiteenlopende collabs zoekt hij vaak de indiehoek op bij o.a. Arlo Parks, Wolf Alice en Gorillaz. Zijn langverwachte debuutalbum "Unlimited" markeert een nu al glorieus nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Deze wil je niet missen!

  De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

  Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

  Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

  Wie zijn de Liveurope members?

  Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.