• Concert

Jon Allen & The Luna Kings

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.00 Doors 20.00 Jon Allen & The Luna Kings

Het geluid van Jon Allen is gebouwd op een fundament van Americana, Roots en Blues-invloeden, met een soulvolle, met whisky doordrenkte stem en een opvallende gave voor melodie. Allen's doorbraak kwam nadat hij optrad bij BBC TV's Later with Jools Holland. Sindsdien heeft hij uitgebreid getoerd in het voorprogramma van een eclectische reeks muzikale grootheden, van Emmylou Harris en Seal tot Dionne Warrick, Mark Knopfler en Damien Rice, en heeft hij een trouwe internationale aanhang opgebouwd.

'In Your Light' een nummer van Allen's debuutalbum werd onlangs gekozen voor een Netflix Koreaans drama 'Live' waardoor hij bij een nieuw publiek werd geïntroduceerd. 'Blame It All On Me' een nummer van Allen's laatste LP werd ook gebruikt in een wereldwijde Jaguar commercial. Het succes van 'Night & Day' van Allen's derde album 'Deep River' blijft groeien, met alleen al in het afgelopen jaar een machtige 3 miljoen streams.

Na het zien van de recente Rolling Stones-documentaire ter ere van hun 60-jarig bestaan werd ik geïnspireerd om een nieuwe plaat te maken met wat ruwe kantjes en rock and roll-imperfecties'. Allen's nieuwe album 'A Heightened Sense Of Everything' komt uit op 5 mei 2023, met op 18 mei een show in onze Upstairs!

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor dit concert? Geen nood, gelukkig komen Jon Allen & The Luna Kings óók naar TivoliVredenburg.