• Concert

Joy Crookes

Support: Rasharn Powell

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

19:00 Zaal open 19:30 Rasharn Powell 20:30 Joy Crookes

Dit is het verplaatste concert van 11 februari. Let op: beide shows van 11 februari (early en late show) vinden nu plaats op 25 mei om 19:00 uur in onze Max-zaal. Alle tickets en lidmaatschappen van beide shows blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

‘South London’s spiritual gem’ brengt haar smooth R&B naar Amsterdam! De zangeres werd enorm bekend na haar COLORS show (Mother May I Sleep With Danger) in 2017 en wordt vergeleken met grootheden als Amy Winehouse en Lauryn Hill. In haar muziek weet Joy verschillende genres als R&B, Soul, Hiphop en Pop moeiteloos samen te smelten tot eerlijke en creatieve tracks/clips waarin haar Bengaalse en Ierse afkomst ook duidelijk een grote rol in spelen. Na twee krachtige EP’s komt dit jaar eindelijk haar debuutalbum ‘Skin’ uit en op 25 mei staat ze in onze Max. Don't miss out! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.