• Concert

Kovacs

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,90
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit programma wordt om productionele redenen verplaatst naar 9 maart 2023. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig op de nieuwe datum.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De Nederlandse Sharon Kovacs maakt vanaf jongs af aan muziek en is geïnspireerd door zangeressen als Betty Davis en Etta James. Ze viel aan het begin van haar carrière op vanwege haar bontmuts die ze standaard droeg en die haar de bijnaam Wolflady opleverde. Kovacs brak in 2014 door met de single My Love die inmiddels bijna 20 miljoen keer is gestreamd. Haar debuutalbum Shades of Black kwam binnen op de eerste plaats in de album top 100. Opvolger Cheap Smell bereikte de zevende plek. Kovacs won meerdere awards waaronder een prestigieuze EBBA-award en een Edison. Ook stond ze op het podium van grote festivals als Sziget, Glastonbury, Lowlands en Pinkpop. In 2022  gaat Kovacs een samenwerking aan met FUGA, onder haar eigen label Wolf Recordings. Samen met de gerespecteerde producer Jonathan Quarmby legt ze momenteel de laatste hand aan haar nieuwe album dat gepland staat voor begin 2023.

Kovacs' gloednieuwe single 'BANG BANG' is de opvolger van het nummer Not Scared Of Giants die eerder dit jaar uitkwam. Dit najaar gaat Kovacs de theaters in met de voorstelling ‘Fragile’. BANG BANG is het logische vervolg op de vorige single Not Scared Of Giants waarin Kovacs haar angsten onder ogen kwam en besloot er niet langer door verlamd te zijn. Het nummer vertelt een muzikaal verhaal waarin mentale demonen verslagen worden, fouten worden rechtgezet en er met een spons over het verleden wordt gegaan. De single bevat ontegensprekelijke echo's van Kovacs' eerste plaat, en bewijst dat haar nooit het zwijgen kan worden opgelegd.

Op 14 juni ontvangen we de zangeres in onze Max.