• Concert

Lee Fields

Support: Benny Trokan

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Er zijn ook voordelige combitickets te koop met de film 'Faithful Man' om 18:00 uur, zie de beschrijving voor meer info.

17:30 Doors: Cinema 18:00 Film: Faithful Man (2022) in Cinema (met toeslag) UPDATED SHOW TIMES!! 18:30 Doors: OZ 19:00 – 19:30 Benny Trokan 19:40 – 21:00 Lee Fields

Soulzanger Lee Fields begon zijn carrière eind jaren 60, waarna hij singles als 'The Bull is Coming' en 'Funky Screw' uitbracht. Zijn wereldwijde doorbraak kwam in 2009 toen zijn album 'My World' verscheen, dat hij met zijn band Lee Fields & The Expressions opnam. Op dit album zijn onder andere de hits 'Ladies' en 'Honey Dove' terug te horen.

In 2022 sloot hij zich aan bij het label Daptone, waardoor hij werd herenigd met Gabriel Roth om zijn meest recente album 'Sentimental Fool' op te nemen. Het album wordt ondersteund door Daptone-familieleden zoals gitarist Thomas Brenneck, bassist Benny Trokan en drummer Brian Wolfe. Na vijf decennia heeft hij meer dan 20 albums en 40 singles op zijn naam staan. 

Bekijk zijn film 'Faithful Man' voor het concert in onze Cinema!
Voor het optreden van Lee Fields vertonen we in onze Cinema nog een keer de documentaire 'Faithful Man'. Regisseurs Jessamyn Ansary en Joyce Mishaan hebben negen jaar gewerkt aan deze film, die het verhaal vertelt hoe Lee uiteindelijk zijn plek in de soulgeschiedenis heeft gevonden - van vinyl naar virtueel, en weer terug! In februari 2023 ging de film in première in onze Cinema, met aanwezigheid van Lee zelf. De vertoning start om 18:00 uur en is alleen toegankelijk voor bezoekers van het concert. Voor de film geldt een toeslag en hij is gratis te bezoeken voor Cinevillepashouders, klik hier voor combitickets

Heb je al wel tickets voor het concert, maar wil je ook nog naar de film? Stuur dan even een mailtje naar info@melkweg.nl!

Voorafgaand: