• Film

Liam Gallagher - Knebworth 22 (2022)

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,50
  • € 2,50 Cineville met toeslag
  • Geldig voor Cineville Meer info
  • Gratis voor jaarleden

Tickets zijn inclusief drankje naar keuze

18:30 zaal open 19:00 start inleiding 21:00 einde film

Dit jaar keerde Liam Gallagher tegen alle verwachtingen in terug naar Knebworth Park, waar in de zomer van 1996 een menigte muziekfans zich verzamelde om Oasis te zien optreden in twee legendarische shows. Voor Liam werd het een triomfantelijke comeback met twee uitverkochte optredens voor 170.000 fans en zijn derde solo-album 'C’mon You Know', waarmee hij voor de 3e keer met een studio-release op nummer 1 in de Engelse albumlijst belandde. 

In deze nieuwe documentaire zien we Liam op de plek die voor altijd verbonden is met het ongekende succes van zijn voormalige band. De concerten zijn gefilmd vanuit 20 cameraposities en laten zien dat Liam Gallagher als soloartiest nog altijd veel te bieden heeft, met zowel solomateriaal als Oasis-hits. De documentaire bevat ook nieuwe interviews met de popster en backstagemateriaal. En natuurlijk de verhalen van zijn crew en fans van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld, met specifieke aandacht voor de emotionele en sociale context van de shows in de jaren ’90, vergeleken met het tumult van ons huidige tijdperk.

De film zal ingeleid worden door een spreker die binnenkort bekend gemaakt wordt en de entree is inclusief een drankje naar keuze.