• Concert

LOOSE SOCKS & BAD BUGS

KAYA, PIMSKIN, JULIA SABATÉ en BAD BUG & SAD BUG

UP

  • Prijs:
  • € 10,35 regular
  • € 8,05 korting op vertoon van studentenpas
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Studenten van CvA Pop presenteren: Loose Socks & Bed Bugs

Kaya

In een driekoppige samenstelling, creëert Kaya een bitterzoete oceaan aan songs over liefde, depressie, ego, familie en religie. Zij heeft zichzelf aangeleerd om te zwemmen in diepe wateren en heeft een huis gebouwd in “The Belly of the Whale”. Een plek waar haar songs samenhorigheid bieden aan haar publiek en een gegrond gevoel achterlaten. Op het moment werkt ze aan haar debuut EP, genaamd “The Belly of the Whale”, dat gepland staat om aan het begin van 2024 uitgebracht te worden.

Pimskin 

Zijn kunst, een soulvolle symfonie van zachte tinten en abstracte lijnen, roept diepe interpretaties op. Zijn creatieve inspanningen streven naar verlichting, geworteld in een filosofie van het omarmen van het heden. Voor Pimskin is creativiteit transformerend, elk werk belichaamt zijn groei en begrip, waardoor hij anderen inspireert tot zelfontdekking. Zijn kunst en muziek nodigen uit tot een dieper begrip van de wereld en onszelf, terwijl ze verbinding en tevredenheid aanmoedigen in de reis van het leven.

Julia Sabaté

Met slechts drie releases op haar naam heeft de Spaans-Nederlandse artieste Julia Sabaté al een behoorlijke naam voor haarzelf gemaakt met optredens op ESNS, INTO THE WOODS, AFAS Live en in onze Up waar ze samen met andere artiesten optrad tijdens de muzikantennacht.

Julia pakt je hand en neemt je mee op een reis geleid door passie, emotie en gevoel. Opgegroeid in een kleine stad in Nederland, maar met roots in Spanje, gaat ze op een avontuur, op zoek naar de betekenis van haar Spaanse afkomst. Dit doet ze aan de hand van het uitvoeren van haar eigen Latin georiënteerde muziek, die ook invloeden van pop, hiphop en klassiek heeft. Julia is niet bang haar emoties te uiten, waardoor je kunt verwachten te worden overweldigd door de kracht, agressie en energie van haar nummers.

Bad Bug & Sad Bug

Voor dit solo/duo project van producers en instrumentalisten Koen Hermans en Ruben May Sieben zijn ze opzoek gegaan naar hun eigen sound, energie en stijl, en dit hebben ze gevonden in deze nieuwe act. BAD BUG & SAD BUG haalt inspiratie uit Drum ’n Bass, Techno, 2 Step en is vooral heel elektronisch met de nodige viezigheid. De toevoegingen van hun specialiteiten gitaar, keys en live electronics/drums zorgt er voor dat dit een unieke DJ-set is waar stilstaan geen optie is.