• Concert

M Huncho

Support: Jordymone9

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 5 december. Het programma is daarom verplaatst naar 4 juni. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

  19:00 zaal open 19:30 Jordymone9 20:30 M Huncho

  Dit is het verplaatste programma van 10 april en 5 december. 

  M Huncho is back! Na een uitverkochte show in de OZ in 2019 is het nu tijd voor de anonieme rapper om onze Max over te nemen! M Huncho werd in een klap bekend nadat hij verscheen in de online show ‘Mad About Bars’, waarin elke week een Britse rapper wordt uitgenodigd om te komen freestylen. Huncho's freestyle werd door de Mad About Bars fans direct uitgeroepen tot de beste van de show. Niet alleen zijn verschijning is opvallend - hij is namelijk alleen maar te zien met een masker op - maar ook zijn kenmerkende autotune sound die niet gebruikelijk is in de huidige UK hiphop scene, zelfbenoemd als trapwave.

  De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

  Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

  Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

  Wie zijn de Liveurope members?

  Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.