• Concert

Mahmood

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,65
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 20 april 2020 en van 18 februari en 15 december 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent

19:00 Zaal open 20:00 Mahmood

Mahmood komt naar Nederland! De Italiaanse zanger Alessandro Mahmoud was misschien wel de populairste verschijning tijdens de Eurovisie Songfestival-editie in 2019. Hier bracht hij zijn persoonlijke nummer “Soldi” ten gehore, over de periode dat zijn vader vertrok en groeide met meer dan 172 miljoen plays uit tot een online monsterhit.

Inmiddels alweer twee studioalbums verder, zal Mahmood dit jaar - samen met de 18-jarige BLANCO - opnieuw de Songfestival-stage beklimmen met hun inzending "Brividi". Dat ze in de videoclip beduidend flirten met ons Nederlandse landschap is alvast een dikke pré, en gelukkig mogen we in april van Mahmood's excentrieke performance genieten in de Max!

Lees meer