• Concert

Needtobreathe

The CAVES World Tour

support: Mosa Wild

MAX

  • Prijs:
  • € 31,65
  • € 119,50 The CAVES VIP Experience
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

VIP-TICKETS VIP-tickets zijn inclusief toegang tot de show. VIP/M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten. VIP TICKETS VIP tickets include general admission to the show. VIP/M&G tickets are offered at the initiative of the artist. Melkweg is not involved in the composition of these packages.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Dit is het concert dat kort na de pre-sale is verplaatst van 25 september 2024 naar 12 september 2024. Kaarten met de oude datum blijven geldig op de nieuwe datum. Ben je helaas verhinderd op de nieuwe datum, dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster. Alle kaartkopers hebben bericht ontvangen over hoe dit in zijn werking gaat.

Rockband NEEDTOBREATHE bestaat al 20 jaar en hebben maar liefst vijf nummer één albums en twee miljard streams op hun naam staan. De band uit South Carolina maakt een unieke mix van moderne rock, gevoelige soul en catchy pop wat hen in een buitengewoon zeldzame categorie plaatst. Hun diepgaande songs, zoals "Brother" en "Let's Stay Home Tonight", hebben hen wereldwijd op de kaart gezet. Ondanks hun succes blijven ze voor sommigen in de schaduw van moderne rock. Hun nieuwe album, 'CAVES', die vorig jaar is uitgebracht, belichaamt adembenemende melodieën en een epische energie, waarmee de band een groter nieuw perspectief biedt. Proef hun nieuwe muziek tijdens hun optreden in onze OZ!

Support: Mosa Wild
Voorafgaand aan Needtobreath zie je het viertal van Mosa Wild. Deze vriendengroep maakt herkenbare, coming-of-age indiepop in muzikale lijn van The Maccabees en The National, en tourde eerder al met niemand minder dan Maggie Rogers.

Wegens overweldigende animo is er een extra datum toegevoegd op woensdag 11 september!

MEER DATA