• Concert

NOISY

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 27 januari 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De drie jongens van Noisy kennen elkaar van een skatepark in Zuid-Engeland en besloten samen muziek te gaan maken zonder grenzen, met catchy hooks en dikke beats. Geïnspireerd op de huidige playlist-mentaliteit maken zanger Cody, gitarist Connor en producer Spencer iets compleet nieuws, ergens tussen hiphop, drum & bass, poppunk en de tijdloze branie van de Happy Mondays in. De jongens doen alles zelf, van het schrijven en opnemen, tot aan het ontwerpen van hun merch en het schieten van hun video’s. Na festivals als Reading & Leeds en Boardmasters en supports van o.a. Yungblud, You Me At Six en Don Broco, is het nu tijd voor een eigen headline tour en gelukkig slaan ze onze Upstairs niet over!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.