• Concert

Novastar - Intieme luistersessie

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 20:10 Aanvang programma

Op 16 februari brengt Novastar  het nieuwe album: ‘The Best Is Yet To Come’ uit; een uniek verzamelwerk met nieuwe versies van zijn grootste hits én bovendien als extra één gloednieuwe song. In aanloop naar zijn optreden in Koninklijk Theater Carré en in het kader van deze plaat komt Novastar voor een bijzonder en intiem optreden naar onze UP!  Voor pers en fans wil Joost zijn album voorstellen tijdens een exclusieve voorbeluistering, met nadien de nodige tijd om vragen te stellen en in interactie te gaan met hem.

‘The Best Is Yet To Come’ 

Maanden werd er gewerkt in studio’s zowel in België als de UK. Een top team van muzikanten werd samengesteld met pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) & bassist Erik Rademakers (Selah Sue).

Het album moest een live feel krijgen. Met deze mensen lukte het. Het werd zelfs zo goed, dat Joost zijn kinderdroom in vervulling kon laten gaan. Samen met deze Britse band dook hij de befaamde “Studio 2” van de Abbey Road studio’s in op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, de kroon op deze recording sessions te zetten.

Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond.