Porridge Radio

Porridge Radio

OZ

Prijs € 19,55*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Porridge Radio

Het uit Brighton afkomstige Porridge Radio wijkt met hun onopgesmukte blend van artrock, pop en postpunk aangenaam af van vele andere bands uit het alternatieve rockklimaat. Ook de scherpe tong en het openhartige karakter van frontvrouw Dana Margolin dragen hier aan bij.

In afwachting van hun naderende derde LP 'Waterslide, Diving Board, Ladder to the Sky' klinkt de zangeres in haar songwriting en performance op nieuw materiaal zelfverzekerder dan ooit, met een emotionele overgave zoals we dat kennen van artiesten als Mitski, Sharon Van Etten en Big Thief. Op vrijdag 11 november ontvangen we de indieformatie in onze OZ. 
"[...] Dana has gained a reputation as one of the most magnetic band leaders around with an ability to “devastate you with an emotional hurricane, then blindside you with a moment of bittersweet humour.” - NME

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt