• Concert

Presented by Sex on Drugs

line-up: Mikaeli / Differente / Nick G / Gatori / Noka / OGD / Kuro(dj) / DARA’A

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 9,50
  • Gratis voor jaarleden

19:00 Doors 19:45 OGD 20:00 NICK G 20:20 DARA'A 20:30 NOKA & GATORI 20:50 DIFFERENTE 21:15 DARA'A 21:25 MIKAELI 21:50 KURO

Het creatieve collectief Sex on Drugs organiseert een avond vol Engelstalige underground hiphop & new wave trap met een ruwe Punk stijl.  Ze zijn gedreven om grenzen te verleggen en traditionele culturen uit te dagen. Met hun unieke & uitgesproken aanpak zijn ze volledig klaar om hun stempel achter te laten op Amsterdam.

Dit programma is samengesteld door Joshua Kraan van Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. Lees meer op melkweg.nl/milkmade.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds

Multidisciplinair artiest MIKAELI is graag veelzijdig als het om zijn producties gaat. Hij varieert van verschillende genres zoals scream rap tot alternatieve rock. Hij is vaak maatschappijkritisch maar gebruikt ook veel absurdisme en donkere humor in zijn teksten.

Als product van S*x on Dr*gs is ‘DIFFERENTE’ een multi-getalenteerde artiest en producer die zijn weg omhoog baant met een verfrissende authentieke sound. Hij brengt een mix van genres als hiphop, Midwestern emo, trap, rock & punk. Sinds 2018 is hij al te zien met zijn Nederlandstalige alter ego ‘Arnold3m0’. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl alleen maar meer en meer weten te perfectioneren als producer, engineer en rapper. Als 'machine' is hij nu op weg om deze wereld over te nemen met zijn muziek.

NICK G is een internationale rapper en zanger met diepe krachtige vocals en een agressieve stijl. Hij blijft bij zijn roots en brengt naast trap ook rauwe hiphop en R&B naar de nieuwe generatie.

De Amsterdamse rapper, producer en songwriter Gatori combineert zonder enige moeite witch house, EDM en Cloud Rap met het occulte en mystieke. Zijn muziek is te beschrijven als  een reis door de donkerste hoeken van de geest, waarbij de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen.

Bereid je voor op een ervaring die je naar de grenzen van het universum en daarbuiten zal brengen. Want in de wereld van Gatori is niets wat het lijkt, en alles is mogelijk.

Noka is een 18-jarige artiest en producer uit Amsterdam die inspiratie vind voor zijn muziek in artiesten zoals Future, Young Thug, en Gucci Mane. Naast dat heeft hij ook enorm veel liefde voor de underground rapscene en EDM. Dit allemaal mengt hij tot een sound die het makkelijkst te beschrijven is als verslavend

Het maakt niet uit wie je bent of waar je van houdt, Noka heeft genoeg diversiteit en energie om een hele zaal aan het dansen te krijgen.

OGD is een jonge hip hop rapper en producer uit Amsterdam. Hij maakt de samples voor zijn beats vanuit zijn inspiratie door rauwe underground sounds. Met zijn muziek vangt hij de intensiteit van zijn omgeving op, waarmee hij de aandacht wekt van gevestigde artiesten en producers. Met energieke live optredens en zijn toewijding om grenzen te verleggen, richt hij zich erop om zijn afdruk achter te laten op de hip hop wereld.

Naast zijn positie als DJ voor het collectief Bezeten experimenteert KURO(DJ) tijdens zijn eigen sets ook met 2k16-era plug & trap sound classics. De nostalgische trap sound van toen, in de mix met een nieuwe combinatie van phonky moderne latin-beats en club hits.

Als DJ is DARA'A een muzikale Kameleon. Als geen ander spiegelt hij de energie waar de crowd om vraagt. Hiernaast brengt hij in zijn sets graag zeldzame nummers aan het licht waarvan hij weet dat het publiek ze zal voelen.